• slider
  • home_slider2
  • home_slider3
  • home_slider2

NOVICE


10.12.2016 RIVA JE ZAKLJUČILA "ŠOLO ZA MLADIČKE"

Le nekaj dni pred dopolnjenim Rivinim 4. mesecem, sva uspešno zaključili šolo za mladičke pri pasji šoli K9 v Novem mestu (inštruktorica Jana Graberski, zelo priporočamo!). Kljub temu, da je bila od vseh tečajnikov v skupini najmanjša in najmaljša, je vsem dokazala, kako pametni in hitro učljivi so hovawarti. Vse vaje je osvojila brez težav saj je njeno veselje do "dela" ogromno in s takšnim mladičkom je prav sproščujoče hoditi v šolo.

4.12.2016 RIVA IN VERA

To nedeljo smo preživeli v družbi Anne, Rivine vzrediteljice, in Vere, Rivine sestrice. Odpravili smo se na krajši sprehod, punci sta veselo tekali naokoli in se igrali, mi smo se sproščeno pogovarjali in se mnogokrat nasmejali njunim vragolijam.

4.12.2016 KLUBSKA PREDNOVOLETNA VEČERJA

Sobotni večer smo preživeli v odlični družbi. Člani hovawart kluba smo se zbrali v Domžalah na prednovoletni večerji. S seboj sva z namenom socializacije vzeli tudi Rivo. Čeprav nisva bili popoloma prepričani, če bo zdržala biti cel večer pridna, nama je mala pokazala kako se stvarem streže. Cel večer je migala z repkom, delila poljubčke, se fotografirala in uživala v naročjih. Ko ji je nazadnje le zmanjkalo energije, se kljub našemu glasnemu smehu, pogovoru in raznim igram ni pustila motiti in je trdno zaspala.

3.12.2016 FOTOGRAFIJE: AMBER

Iz Cerknice smo po dolgem času prejeli nove fotografije Lili (Amber ex Horto Albo), katerih smo se zelo razveselili. Hvala Klara za poslane fotografije.

23.11.2016 RIVA, ZOJA in REA

Bili smo na obisku pri družinskih prijateljih, ki imajo dve portugalki - portugalski vodni pes, v Sloveniji zelo redka pasma - Reo in Zojo. Riva je raziskovala novo okolico in se s puncama tudi malo poigrala.

9.10.2016 NOVA ČLANICA

Naši družini se je danes pridružila nova članica, 8 tednov stara črna psička iz poljske psarne Enormous. Njeno rodovniško ime je Enormous Ocean Breeze, klicno Riva. Njena mama Vegas (Enormous Brilliant Vegas) je sicer skotena na Poljskem vendar ima popolnoma nemški rodovnik, oče Hero (Steinroller Odd-Leif) pa je čudovit finski vzrejni samec. Več o Rivi si lahko preberete tukaj

9.10.2016 POSLOVILI SMO SE OD ALESSE

Popolnoma nepričakovano in zato še v večjem šoku nas je(prezgodaj) zapustila naša Alessa. Naša prva in nepozabna psička pasme hovawart.

7.9.2016 FOTOGRAFIJE: ARES

Čeprav Aresa v Ljubljani večkrat vidimo (včasih se tudi naključno in nepričakovano srečamo) smo še vedno zelo veseli novih fotk. Hvala Inja!

14.6.2016 AVERA JE DOPOLNILA 4 LETA, ALESSA PA 10.

Vse najboljše naši punci. Obe sta za darilo prejeli velikansko kost in sta ob glodanju le te neznansko uživali.

24.4.2016 HWKS PREDSTAVITEV AGILITIJA

Z Avero smo se udeležili predstavitev discipline agility, ki jo je organiziral naš Hovawart klub Slovenije. Imeli smo se odlično, celotno poročilo pa si lahko preberete tukaj.

6.4.2016 FOTOGRAFIJE: ALLEGRA IN ALEXA

Nekaj fotografij Allegre in Alexe. Vedno, ko ju obiščemo je veselje nepopisno, nam pa rata kar toplo pri srcu, da nas imajo naši psi v lepem spominu.

31.1.2016 FOTOGRAFIJE: ASTON

Prejeli smo nove fotografije vzrejnega samčka iz naše psarne - Aston ex Horto Albo. Krasen samček. Hvala Lana za poslane fotografije!


NOVICE 2018

NOVICE 2017

NOVICE 2016

NOVICE 2015 - 2009Copyrights © Psarna ex Horto Albo. Vse pravice pridržane.